Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τι τραβάω για αυτό το Σεξ!!!!

Το σεξ είναι σαν το φαγητό! Δεν απαραίτητο, παρά μόνο όταν δεν το έχεις!

Για αυτό όταν θέλουμε να "ρίξουμε" τη γυναίκα που θα μας το προσφέρει την πηγαίνουμε κατευθείαν σε ένα εστιατόριο! Σε κάποιες περιπτώσεις και το ποπ-κορν του σινεμά πιάνει! Και έτσι ξεκινάει ένα ατελείωτο κυνηγητό θύτη-θύματος, χωρίς να συνυπολογίζουμε βεβαίως τις απώλειες, όπου κύριος αυτοσκοπός είναι αυτό το περιβόητο σεξ! Και όλο αυτό για να καταλάβουμε τελικά ότι το σεξ είναι το υποκατάστατο της σοκολάτας!
Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να γλυτώσουμε με μία απλή επίσκεψη στο κοντινότερο περίπτερο!!!

 Όλα που αφορούν το σεξ μπορούν να αποφευχθούν, από το να το ξανακάνεις με το ίδιο πρόσωπο, τη δημιουργία σχέσης έως και τα προκαταρκτικά. Ένα δεν αποφεύγεται: το πρώτο ραντεβού! Και καλά, τώρα που έχω το σεξ μέσα στο σπίτι μου, υπήρχαν όμως μέρες που στεκόμουν μπροστά στον καθρέφτη, έχοντας αλλάξει τουλάχιστον 4 συνδυασμούς ρούχων να σκέφτομαι:

Τι τραβάω για αυτό το ΣΕΞ!!!

Τα πρώτα ραντεβού μπορούν να προσδιοριστούν από τις καταστάσεις που τα συνοδεύουν! Για παράδειγμα υπάρχει αυτό του "Εγκεφαλικού", επειδή εκεί που είσαι με την κοπέλα, έρχεται ξαφνικά η παλιά σου κολλητή ή η συμφοιτήτρια στην οποία έχεις συστηθεί ως straight! Και επειδή το σύμπαν έχει πολύ χιούμορ (εγώ σπάνια το εκτιμώ βέβαια), κάνει τη Super Guest Star εμφάνισή της η πρώην!!! Για αυτό όταν κλείνεις την πόρτα στην πρώην να βεβαιώνεσαι ότι έχεις αλλάξει κλειδαριά!
Υπάρχει επίσης το "Αργό", όπου μας παίρνει 3 μέρες μέχρι να καταλήξουμε στο κρεββάτι ή σε όποιο άλλο έπιπλο. Αλλά και το "Σφηνάκι", δηλαδή αυτό που ανάμεσα στο κυρίως και το γλυκό, έγινε μία γρήγορη επίσκεψη στις τουαλέτες, οπότε το ραντεβού ολοκλήρωσε τον σκοπό του χωρίς να χρειαστεί να πιεις και ποτό μετά!
Το επόμενο, είναι το ραντεβού "Εγκέλαδος", σε αυτό δηλαδή που συμβαίνουν όλα τα δεινά της ανθρωπότητας και το μένος της φύσης! Από πλημμύρες, μέχρι φωτιές, από σεισμούς μέχρι έφοδο της αστυνομίας και τελειώνει με την παραβίαση του αυτοκινήτου σου! Το αγαπημένο μου όμως, είναι αυτό του "Μπαλαντέρ", δηλαδή αν δε σου κάτσει η κοπέλα που έχεις βγει μπορείς να πάρεις πάντα το τηλέφωνο μίας άλλης. Είσαι ήδη έξω, σε ραντεβού (με άλλη αλλά δεν πειράζει), όλα τα παραπάνω δεινά έχουν ήδη συμβεί οπότε δε θα επαναληφθούν!!



Αυτό είναι το ωραίο με τη ζωή, μας δίνει ποικιλία. Μας δίνει επιλογές στο να βρούμε αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε και να ανταποκριθούμε σε αυτό. Όμως οι τόσες επιλογές έχουν και δυσκολία....


Γι’ αυτό κι όταν τα καταφέρουμε, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία !!!!












"Νέα, γυναίκα, λεσβία.... ψάχνεται!!!"

2 σχόλια:

  1. Και για να απαντήσω στη φίλη μου Τ., σαφώς και υπάρχουν καλά ραντεβού! Αλλά για αυτά θα πω άλλη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή 3 μέρες θεωρείται αργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή