Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αγαπούλα...Πούλα!

Πριν λίγες μέρες έγινε το ετήσιο Pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (στο οποίο έκανα και εγώ την guest εμφάνισή μου) με σύνθημα "Αγάπα με, είναι Δωρεάν"! Αλλά ποιος είναι αυτός που φωνάζει το "Αγάπα με"! Είμαι εγώ που φωνάζω σε εσένα να με αγαπήσεις; Είσαι μήπως εσύ;; Ή τελικά κάποιος άλλος είναι αυτός που κράζει; 

Για εμένα, σήμερα, είμαι εγώ που φωνάζω σε εμένα! Ναι, σε εμένα! Μου φωνάζω να με αγαπήσω επειδή αν το κάνω εγώ δε θα χρειάζομαι την επιβεβαίωση κάποιου άλλου, δε θα χρειαστεί να πρήξω κανένα να μου απαντήσει αν με αγαπάει (είναι και ένας λόγος όταν γκρινιάζω στην κοπέλα μου! Κρυμμένος, μουλωχτός, καμουφλαρισμένος, αλλά πάντα λόγος!) 


Μέσα σε όλο αυτόν τον συρφετό της Κρίσης και της αφραγκίας υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι δωρεάν, δεν εμπορευματοποιούνται, ούτε εξαγοράζονται! Κάποιες φορές βέβαια, μας είναι πιο προσιτό να αγοράσουμε την προσοχή κάποιου άλλου με κάτι υλικό, αλλά τί να το κάνεις;; Έχει βαριά φορολογία και καμία έκπτωση! Στην πραγματικότητα σπαταλάμε τις πρώτες μας ύλες για να επενδύσουμε στη μετοχή κάποιου άλλου, ευελπιστώντας στην άνοδο του δικού του χρηματιστηριακού δείκτη! Οπότε, να πάρει και αυτός την απόδοσή του και εμείς το αρχικό μας κεφάλαιο! Αλλά όταν γίνεται αυτό, βλέπουμε, αν είμαστε τυχεροί, ότι τελικά η άλλη πήρε τα κέρδη, και εμείς ξαναγυρίσαμε στην αρχική κατάσταση της ατομικότητάς μας! 



Όλα αυτά βέβαια, για να ανακαλύψουμε, μετά από πολύ σχετική μελέτη, μετά από δεκάδες ισολογισμούς και απολογισμούς, μετά από επίσης δεκάδες ξενύχτια που πέφτει ο δείκτης ΧΑ (= χρηματιστηριακός δείκτης), αλλά ανεβαίνει ο αντίστοιχος ΚΔ (=καταθλιπτικός δείκτης), ότι



 η μοναδική μετοχή που πραγματικά αποδίδει είναι ο εαυτός μας,







όσο επενδύεις, ανεβαίνει!











(Από τις αγαπημένες μου στιγμές στο  Pride)






"Νέα, γυναίκα, λεσβία.... ψάχνεται!!!"



9 σχόλια:

  1. Η μοναδική μετοχή, που δεν εξαρτάται απο κανένα χρηματιστήριο, είναι ο Εαυτός μας.
    Μια χαρά την είδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalispera, Otan les pride enoeis fantazomai gay pride? An katalabeno sosta ego prosopika den mporo na katalabo gt kapoios na bgi stous dromous ntimenos karnabalos kai antiaisthitikos (oxi logo sexualikis protimisis alla logo katharis kakogoustias) kai na fonazei eimai omofilofilos koitaxte me, eimai perifanos. (basizomenos se gay prides tou exoterikou mias kai den eixa tin tixi na parakolouthiso kati tetio apo konta) Ayto se marane re file? Edo olos o kosmos gamietai anapoda starxidia mou an gamiesai kai sy kai oloi. Emena prosopika mou fenete kathara ena festival me skopo tin aytoproboli kai tin anaparagogi ton komplex stis kinonies. An mia kinonia (opos einai h elliniki) megalose me tin nootropia oti oi gay einai xazoxaroumeni kai xazogkomenitses (lifestyle probalomeno apo tous "star" omofilofilous) kanontas mia antistixi parelasi mono epibebaiosi tou kanona prosdidi ara kai dikaiologimena na gnorizeis gay fisiologiko anthropo kai na sou fenete periergo. Enas anthropos ginete monos tou rezili kai ayta ta festival boithane pragmatika stin statheri ayxisi tou ratsismou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχθές παρακολούθησα κάνα τέταρτο την απέναντι ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι της, μόνο με ένα τοσοδούλι βρακάκι και με ένα λαπτοπ αγκαλιά...
      ενώ στην αρχή κοίταξα τα μικρά στητά βυζάκια της, χαμογέλασα και πήγα να κλείσω την κουρτίνα μου, ξάφνου έβαλε το χεράκι της μέσα στο βρακάκι και τελικά άργησα να την κλείσω (την κουρτίνα)...η γυναίκα μου μου είπε ότι μπορεί απλά να ξύνει το μουνί της και πως καθυστερώ την ταινία (που δεν έλεγε και πολλά) για μαλακίες (κυριολεκτικά όμως)...
      η πλάκα είναι πως εκεί που έξυνα τα αρχίδια μου, αυτή μου είπε "θέλεις να δεις τα βυζάκια της απέναντι μωρό"? έτσι ξεκίνησε, δηλαδή δε φταίω εγώ με την καμία...εσύ τι λες για όλα αυτά νλ?

      φιλιά, ε? ο Καθένας

      Διαγραφή
    2. fuck it all..

      το να διαβάζεις ένα αδύναμο κείμενο, είναι σα να βλέπεις τσόντα των 80'ς..το να βλέπεις τσόντα των 8ο'ς ισοδυναμεί με ένα άβολο χέσιμο και πάει λέγοντας..ξέρεις, έχω βρει το μονοπάτι μου το δύσβατο και μοιράζομαι τη μηδενιστική μου ψύχωση, άρα μπορώ να κυκλοφορώ με πολλές ταυτότητες μα κανένα σκοπό..
      θα μπορούσα λογικά στην ίδια παράγραφο να συνδυάσω, τη θεωρία του Ντιριντά με την πτώση του τείχους του Βερολίνου και μια φτηνή συνουσία σε πανσιόν αμφινταλαντευόμενων σεξουαλικά μιασμάτων, που διερωτούνται τι είναι αυτό το γαμήσι επειδή δεν το καταλαβαίνουν..χωρίς βέβαια να είναι και αυτοσκοπός, έτσι?

      χαιρετώ σε ¨)

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα! Χμμ... ενδιαφέρουσες απόψεις όλες. Αυτό είναι το ωραίο στον κόσμο μας. Ότι όλα χωράνε, όλα έχουν δικαίωμα ύπαρξης, αυτοπροβολής και έκφρασης. Ακόμη και αυτό που στα μάτια κάποιων φαίνεται ευτελές, ταυτόχρονα και αυτό που ακούγεται βαρύγδουπο. Όταν καταφέρουμε να συνυπάρξουμε με το κομμάτι του εαυτού μας που θέλει να φωνάξει στον απέναντι "Τί μλκς μες;;!!", τότε θα δούμε ότι όλοι κάτι έχουν να μας προσφέρουν. Σε εμάς τους ίδιους, για την εξέλιξή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βγήκα απόψε για σεριάνι κι έπαθα το πυροκλάνι

      Διαγραφή
  4. υπερασπίζεσαι την ελευθερία μου να λέω τις μαλακίες μου;
    προφανώς και το κάνεις και λέει πολλά για σένα...λιτά και απέριττα...:)

    τα κάπτσα'ς (επαλήθευση ότι δεν είμαι ρομπότ) μόνο με ζορίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή